Yritysesittely

Tervetuloa kahvilaamme! Olemme paikallinen kahvila, joka tarjoaa maukkaita leivonnaisia, suolaisia ja tietenkin kakkuja asiakkaille. Kahvilamme on perustettu 2017 ja se on nopeasti kasvanut suosituksi kohteeksi paikallisille asukkaille ja lähikunnissa asuville. Meillä on ylpeänä yli 10 vuoden kokemus kahvila-alan ammattilaisina ja meidän tavoitteena on aina tarjota asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua ja laatua. 

Käytämme vain korkealaatuisia raaka-aineita, joista valmistamme tuotteemme päivittäin käsityönä paikan päällä. Valikoimassamme on tarjolla herkullisia leivonnaisia, kuten pullia, kakkuja ja paljon muuta, joista jokainen löytää varmasti oman herkkunsa. Meillä on arkipäivisin herkullinen lounas tarjolla molemmissa toimipisteissä. Lisäksi aamiaisbuffet löytyy arkiaamuisin molemmista toimipisteistä ja maittava viikonloppubuffa on tarjolla Lounas-kahvila KakkuAnnessa. 

Kahvilamme on kodikas ja rento paikka, jossa voit nauttia kahvihetkestä ystävien tai perheen kanssa. Tervetuloa tutustumaan meihin ja nauttimaan herkullisista leivonnaisista!